Două femei sechestrate într-un apartament, salvate de mascați pe geam

598
Două femei sechestrate într-un apartament, salvate de mascați pe geam - mascati-1623049913.jpg

Articole recomandate

Misiune dificilă pentru mascații din Craiova. Aceștia au intrat pe geamul unei clădiri, pentru a salva două femei sechestrate în casă.


Este vorba despre două femei, mamă și fiică, de 80, respectiv 60 de ani, care erau ținute sechestrate chiar de soțul uneia dintre ele. Femeia a reușit, la un moment dat, să își anunțe fratele, care a sunat urgent la 112. 


Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și au încercat o negociere cu bărbatul. Însă, în momentul în care aceștia au observat că bărbatul refuză să comunice și să deschidă ușa, cu ajutorul unei scări, au pătruns în interiorul apartamentului și l-au imobilizat.


Din primele informații, se pare că femeile au stat sechestrate în apartament aproximativ 24 de ore. 


”Polițiștii din cadrul Secţiei 3 Poliție Craiova au fost sesizați că un bărbat își tine soția și soacra închise în locuință și nu le permite să iasă afară. La fața locului au fost direcționate imediat mai multe echipaje de poliție din cadrul Secției 3 Poliție Craiova care au stabilit că un bărbat de 60 ani, din Craiova, refuză să deschidă uşa apartamentului de pe Strada Revoluției, din Craiova, pentru a permite soției și soacrei sale să iasă afară. Astfel, cu ajutorul unei scări, polițiștii au reușit să pătrundă  în locuința situată la etajul 1, pe o fereastră a apartamentului. Femeile au fost salvate iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru privare de libertate”, se arată în comunicatul Poliției. 


Bărbatul se află, în acest moment, la Spitalul de Psihiatrie, deși nu a mai avut antecedente, pentru a fi evaluat de către medici. 


Sursa: antena3.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.5344 secunde