Două avioane de luptă Su-34 s-au ciocnit. Ce s-a întâmplat cu piloții

455
Două avioane de luptă Su-34 s-au ciocnit. Ce s-a întâmplat cu piloții - 62015542-1547820129.jpg

Articole recomandate

Două bombardiere rusești Su-34 s-au ciocnit vineri în aer în timp ce survolau Strâmtoarea Tătară din Extremul Orient rus, în urma incidentului comandamentul Forțelor aeriene ruse decizând să consemneze la sol întreaga flotă de bombardiere Su-34.

‘Potrivit datelor preliminare, incidentul s-a produs în timpul unui zbor de antrenament peste Strâmtoarea Tătară. Două avioane Su-34 au dispărut de pe radare nu departe de localitatea Nelma (raionul Sovetsko-Gavanski), se pare că s-au ciocnit în aer’, a indicat o sursă din cadrul armatei ruse, precizând că accidentul s-a produs în jurul orei locale 09:00.

Ministerul Apărării de la Moscova a confirmat producerea incidentului, dar susține că cele două bombardiere s-au atins doar și nu s-au ciocnit, scrie Agerpres.

‘La 18 ianuarie, în jurul orei 08:00 (ora Moscovei), două avioane de tipul Su-34 dintr-o unitate aeriană din Extremul Orient s-au atins în aer în timpul efectuării unei manevre în cursul unui zbor de antrenament planificat deasupra Mării Japoniei, la 35 km de țărm’, se menționează într-un comunicat al ministerului, citat de BBC în limba rusă. Echipajele celor două avioane s-au catapultat, se mai spune în comunicat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3061 secunde