Două autocare înzăpezite în Bulgaria au ajuns cu greu în România

430
Două autocare înzăpezite în Bulgaria au ajuns cu greu în România - img4013-1327829821.jpg

Reprezentanții Gărzii de Coastă au intervenit pe lângă autoritățile bulgare în legătură cu două autocare care efectuează curse regulate pe ruta Istanbul - Constanța, în care se aflau aproximativ 30 de cetățeni români, ce rămăseseră blocate în dreptul localității Șabla (30 kilometri de granița cu România).
Cu ajutorul autorităților bulgare cele două autocare au ajuns în localitatea Kavarna (20 kilometri de graniță), unde cele 30 de persoane au înnoptat, iar în dimineața zilei de 28 ianuarie și-au continuat drumul întâmpinând alte blocaje de trafic în zona localității de frontieră Durankulak (10 km de graniță).
Autoritățile statului bulgar au sprijinit în permanență acțiunile de deblocare a căii de acces, spun polițiștii de frontieră constănțeni, astfel încât autocarele cu cetățeni români să-și continue drumul.
În jurul orei 11.30 cele două autocare au ajuns cu bine pe teritoriul românesc, așteptați fiind de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă cu efective suplimentate pregătite să asigure un control de frontieră în regim de urgență.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Ianuarie 2012
Stire din Social : Autostrada Soarelui rămâne închisă
Pagina a fost generata in 0.9808 secunde