Dosarul "DGASPC Teleorman": Cererea de recuzare a judecătorului, respinsă

120
Dosarul
Tribunalul București a respins, miercuri, cererea lui Liviu Dragnea de recuzare a judecătorului care soluționează contestația la executarea pedepsei în dosarul 'DGASPC Teleorman', relatează Agerpres. Apărătorii lui Dragnea au susținut că judecătorul ar fi semnat o cerere adresată de Forumul Judecătorilor din România către Consiliul Superior al Magistraturii de apărare a independenței sistemului judiciar față de două categorii de afirmații făcute de Liviu Dragnea "într-o manifestație publică și într-o emisiune politică".

"Am văzut că ați făcut o cerere de abținere care s-a respins, dar noi facem cerere de recuzare. Este greu de conceput ca astăzi să considerați că opiniile sale sunt de actualitate și că el crede că a fost condamnat ilegal. (...) Este vorba de opinia sa față de unele manifestări din justiție. Cazul nostru vizează chiar cele criticate atunci de clientul nostru. (...) Acele afirmații vizau faptul că oamenii nevinovați trebuiau puși în cătușe și că aceasta nu este justiție", a declarat avocatul Liviu Popescu.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.426 secunde