Dosare penale pentru mai mulți șoferi din Constanța. Cum au fost depistați de oamenii legii

Joi, 20 Septembrie 2018
130
La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Vadului din Hârșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Castelu au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Primăverii din localitatea Castelu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, care a condus o motocicletă, pe strada Matei Basarab din Mangalia, având categorie de permis de conducere necorespunzătoare pentru vehiculul pe care îl conducea.

La data de 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Hârșova au depistat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Decebal din Hârșova, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Pagina a fost generata in 0.2853 secunde