Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța

191
Dosare penale pe numele mai multor șoferi din Constanța - accident113431359531394194650143-1553081405.jpg

Articole de la același autor

La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cumpăna au depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Cumpăna, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Constanței, din municipiul Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, având totodată expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie.

La data de 19 martie a.c., patrula mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 5 Poliție și un jandarm din cadrul GMJ Constanța, a depistat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 19 martie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Ciocârlia au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauze, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6102 secunde