Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri. Cum au fost suprinși mai mulți șoferi

175
Dosare penale întocmite de polițiștii rutieri. Cum au fost suprinși mai mulți șoferi - politia115233660391539771615-1570524219.jpg

Articole recomandate

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 08.15, patrula formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.M.J. Constanța a depistat un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au depistat un bărbat de 58 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au depistat un bărbat de 53 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Seimeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În urma verificărilor, s-a stabilit că acesta a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

La data de 8 octombrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea autoturism pe DN 39, dinspre localitatea 23 August către Mangalia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma verificărilor, s-a stabilit că autoturismul ar fi fost încredințat spre conducere persoanei în cauză de către un bărbat de 52 de ani din municipiul Mangalia.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4702 secunde