Dosar penal și amenzi de 40.000 de lei după petrecerea de logodnă dintre doi copii

332
Dosar penal și amenzi de 40.000 de lei după petrecerea de logodnă dintre doi copii - amenda-1610702241.jpg

Articole recomandate

Logodna dintre doi copii, unul de 12 ani și altul de 15 ani, din comuna Coțofenii din Față, județul Dolj, s-a soldat cu amenzi uriașe. Organizatorul petrecerii, cel mai probabil unul dintre părinți, s-a ales și cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, relateză Digi24.ro.


Polițiștii din Secţiei 1 Poliţie Rurală Melineşti - Postul de Poliţie Coţofenii din Faţă s-au sesizat din oficiu după ce pe rețelele sociale au apărut imagini cu o petrecere la care participau mai multe persoane care nu respectau prevederile legale în contextul pandemiei de Covid-19.


În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în 12 ianuarie, între orele 12.00 – 15.00, mai multe persoane au participat la o logodnă, între doi copii de 12 și 15 ani, care s-a desfăşurat la locuinţa unui bărbat de 33 de ani, din comună.


Organizatorul petrecerii a fost amendat cu 10.000 de lei în calitate de organizator al evenimentului.


În urma vizionării imaginilor, au fost identificate 12 persoane care au fost sanctionate contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 de lei.


Valoarea totală a amenzilor aplicate de poliţişti este de 40.000 de lei.


Totodată, poliţiştii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment.


De asemenea, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin unitatea de parchet competentă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.402 secunde