Dosar penal pentru o constănțeancă confirmată cu Covid-19 care a plecat cu taxiul spre spital

633
Dosar penal pentru o constănțeancă confirmată cu Covid-19 care a plecat cu taxiul spre spital - cutaxiulcovidsursatheromaniajour-1586452749.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au întocmit dosare penale pe numele a două constănțence, acuzate de zădărnicirea combaterii bolilor.



Oamenii legii s-au sesizat din oficiu după ce o femeie de 32 de ani a fost confirmată cu Covid-19 și a plecat cu taxiul spre sediul unității spitalicești din Constanța, încălcând măsurile de carantinare.
Potrivit surselor apropiate anchetei, femeia a fost anunțată de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Constanța că rezultatul testării pentru Covid-19 este pozitiv. În această situație, femeia trebuia să aștepte la domiciliu, unde era în izolare, până la sosirea ambulanței pentru a fi preluată și dusă la spital. Însă, aceasta a luat o rudă cu ea, o tânără de 19 ani, au luat taxiul și au pornit spre spital.



"Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor", au precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6855 secunde