Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat în spital

459
Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor, infectat cu noul coronavirus. Acesta a fost internat în spital - dorincioab-1595520116.jpg

Articole recomandate

Dorin Cioabă, autointitulatul rege al romilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus și a fost internat la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu.


Regele romilor a fost diagnosticat pozitiv luni cu SARS-CoV-2. Acesta s-a testat după ce weekendul trecut a participat la o adunare prilejuită de o judecată țigănească în județul Argeș. Dorin Cioabă este internat în prezent la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu.


La sfârșitul lunii martie, unchiul și mătușa lui Dorin Cioabă au murit în urma infecției cu coronavirus. Comunitatea romă din Sibiu a fost devastată după ce Gogu Mihuțescu, fratele primului rege al romilor, Ion Cioabă și soția lui au murit la interval de câteva ore. Femeia era confirmată cu COVID-19, iar soțul, Gogu Mihuțescu era suspect, potrivit Ora de Sbiu.


Dorin Cioabă, regele internațional al romilor și nepotul lui Gogu Mihuțescu a declarat la momentul respectiv că cei doi soți au fost plecați, în urmă cu aproape trei săptămâni, în Turcia. De când s-au întors din vacanță, cei doi au început să se simtă rău și să aibă simptome de COVID-19.


Sursa: Antena3




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2347 secunde