DOLIU la ISU DOBROGEA. Încă un pompier, răpus înainte de vreme!

5183
DOLIU la ISU DOBROGEA. Încă un pompier, răpus înainte de vreme! - 17novpompiermort-1605600395.jpg

Articole de la același autor

Salvatorii constănțeni sunt în doliu. Luni, 16 noiembrie, s-a stins din viață un pompier din cadrul Secției de pompieri Mangalia, în vârstă de 42 de ani. Colegii îndurerați au transmis mesaje de condoleanțe în mediul online. „Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum, când am aflat că un om drag din viețile și din familia noastră ne-a părăsit. Trupul neînsuflețit al fratelui nostru, Maricel Bargan, a fost depus în seara asta la capela biserii din Limanu, unde i se poate aduce un ultim omagiu până miercuri, 18 noiembrie 2020, când va avea loc înmormântarea! Dumnezeu să te odihnească în pace, îngerul nostru!”, este mesajul colegilor. 
„Dumnezeu să te odihnească în pace, Maricel, să veghezi asupra colegilor tăi și a familiei de sus, de lângă îngeri… Condoleanțe familiei, condoleanțe colegilor!”, a transmis un alt coleg. 


Printre salvatori circulă informația că bărbatul ar fi fost răpus de coronavirus. Potrivit surselor noastre însă, acesta a fost depistat pozitiv cu coronavirus, dar în urmă cu o săptămână testarea realizată arătase că se vindecase. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.628 secunde