DOLIU ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ! "S-a alăturat celorlalți polițiști-eroi care au plecat prea devreme"

4514
1
DOLIU ÎN POLIȚIA ROMÂNĂ!

Articole de la același autor

Nistor Gheorghe, șeful de post al Poliției din localitatea Vișeu de Jos, a fost găsit de unul dintre colegii săi, decedat în biroul său. În primele momente după găsirea acestuia s-a acreditat ideea ca s-ar fi sinucis, însă arma din dotare nu a fost găsită. 


Ulterior, procurorii au descoperit pe corpul bărbatului mai multe plăgi înțepate, semn că a fost înjunghiat. Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani, era casătorit și avea doi copii. El urma să se pensioneze în acest an.


Principalii suspecți în cazul uciderii șefului de post din localitatea Vișeu de Jos au fost reținuți pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș și mai apoi arestați preventiv pentru 30 de zile. 


Doi frați sunt suspectați că l-au ucis pe polițistul din Vișeul de Jos chiar în secție. În continuare însă, arma agentului, furată în ziua crimei, este de negăsit. Cei doi au cazier pentru fapte cu violență, fiind condamnați, recent, la închisoare cu suspendare, de două instanțe, una de la Maramureș și alta de la Cluj, potrivit adevărul.ro. 


"Am primit cu profundă durere vestea dispariției prematură a colegului nostru, subinspector de poliție post-mortem Gheorghe Nistor, care a slujit cu fervoare legea și comunitatea, timp de 21 de ani. În aceste momente grele pentru familia dumeavoastră, conducerea Poliției Române, eu personal, toți polițiștii români, ne exprimăm profunda compasiune și vă suntem alături. 


Pentru noi, colegi și prieteni, polițistul NISTOR GHEORGHE va fi, de mâine, un loc gol la birou și în suflete. El s-a alăturat celorlalți polițiști-eroi care au plecat prea devreme dintre noi, care au considerat că a fi polițist implică sacrificii și riscuri, pe care au ales să le înfrunte pentru siguranța comunității.


Colegul nostru a fost apreciat de comunitatea în mijlocul căreia își desfășura activitatea, ca un bun profesionist, un polițist experimentat și un practician desăvârșit, cu multă inițiativă și simț al datoriei în slujba legii.


Prin profesionalismul de care a dat dovadă în exercitarea atribuțiilor cu care a fost învestit de lege, colegul nostru a onorat și înnobilat Jurământul de Polițist. Acum, când îl conducem pe ultimul drum, cu toți ne aplecăm fruntea cu pioșenie în amintirea celui care a fost NISTOR GHEORGHE și rostim cu smerenie, Dumnezeu să-l odihnească!", a fost mesajul chestorului principal de poliție, Bogdan Despescu, inspectorul general al Poliției Române. 




Comentează știrea

traian b
8 ianuarie 2017
țară de cacat

Daca nu erau condamnati cu suspendare si erau in puscărie probabil ca nu il mai omorau pe omul ala. Si acum o sa-i condamne tot cu suspendare pt ca nu reprezintă un pericol public!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Decembrie 2016
Stire din Actual : DOLIU în lumea modei
Marţi, 20 Decembrie 2016
Stire din Actual : DOLIU în lumea jazz-ului
Duminică, 18 Decembrie 2016
Stire din Social : A murit Constantin Stroe, directorul DACIA
Pagina a fost generata in 1.6545 secunde