Doliu în Poliția Constanța / A murit colonelul Nicolae Bițu

2388
7
Doliu în Poliția Constanța / A murit colonelul Nicolae Bițu - bitunicolae-1328282099.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni sunt în doliu, după trecerea în neființă a colonelului în rezervă Nicolae Bițu. Șef al Biroului Judiciar pentru mulți ani, specialist excepțional în cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor, col. Nicolae Bițu a fost cel care i-a învățat meserie pe polițiștii de astăzi.

"A fost un corifeu al muncii de polițist, a învățat generații de polițiști, eu mă număr printre elevii lui. A fost rom veritabil și a îndrăgit foarte mult această meserie. Chiar soția lui spunea că și-a iubit profesia mai mult decât familia", a afirmat cms. șef Adrian Rapotan, adjunctul Poliției Constanța.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Casa Mortuară a Cimitirului Energia, iar colegii îi vor aduce un omagiu, astăzi, la ora 14,00. Înmormântarea are loc mâine, la ora 13,00, la Cimitirul Central.

Colonetul Nicolae Bițu a fost suferind de diabet și a suferit, de-a lungul vieții, mai multe accidente cerebrale vasculare. A ieșit la pensie la 60 de ani, întrucât superiorii de la București i-au tot prelungit, câțiva ani la rând, dreptul de a profesa. 

Comentează știrea

costi
3 februarie 2012
parere

acum plateste ca a bagato pe masa in puscarie

dani
5 februarie 2012
parere

ce chestie nu? se gasesc cate uni care habar nu au cine a fost Bitu si vb prostii ,e greu de acceptat ca un tigan pt ca asta e a fost mai cinstit decat un roman cu aceiasi functie de azi.nu sunt tigan dar cunosc persoana si stiu ca nu suporta coruptia.De ce nu ai avut curaj sa vb cat a fost in viata ?e mai usor cand nu se mai poate apara nu? adevarul doare daca ai scris asa ceva draga costi

Zizi
8 februarie 2012
3.parere

Ca a bagato pe masa la puscarie costi cum spui u am mai auzit poate o fi adevarat .Dar ce vroiai sa faca ...? daca o lasa in pace nu mai era Colonelu Bitu...intelegi....era un gardian public sau mai stiu eu ce...Si asta duar pentru simplu fapt ca era TIGAN....Daca era Roman poate o salva.....Poate....Dar inca o data am participat la inmormantare si am auzit toti Gabori aia batrani.....Si`a iubit Meseria in Totalitate si era chemat la Bucuresti sa rezolve cazuri......sau scris si carti despre el....asa ca Costi..daca nu Sti Taci...atat te rog....

Madi
12 februarie 2012
replica

Uite cum rasar ciupercile dupa ploaie!! Cat esti tu de informat "mai Costi",admirabil!!! Plesnesti de atata informatie,poate si poti dovedii ceea ce sustii. Cred ca ar trebuii sa-ti vezi de propia ura si sa te izolezi in propia-ti capcana,ca altfel s-ar puatea sa ne dai si noua socoteala de ceea ce spui!!Daca noi care ii suntem familie nu am auzit asa ceva ,tu care esti un anoonimat de unde ai scos minciuna asta?Bucuria ta pt moartea unchiului meu ,care si-a trait viata cu onoare si demnitate si mai mult,si-a iubit mult de tot familia s-ar putea sa se transforme in propiul tau necaz! Asadar ai grije de ce anume te bucuri!!!

sotia
15 februarie 2012
bitu nicolae

Intradevar...a circulat o legenda..dar a ramas doar o leganda!!nimic nu este adevarat!multi ar vrea,sa traisca pe aceasta lume..cu demnitate cum a facut-o el!

alexandra
18 februarie 2012
poftim????

numai niste idotenii puteU FII SPUSE ACUM DE UNDE SCOATETI VOI TOATE INFORMATIILE ASTEA NU INTELEG,....MAI BINE VATI VEDEA VOI DE AMARACIUNILE VOASTRE ,IAR TU COSTI MAI BINE AI AVEA GRIJA DE VIATA SI DE FAMILIA TA PTR K PRESUPUN CA NU ESTE PREA FERICITA DIN MOMENT CE OCUPATIA TA ESTE SA PATEZI MEMORIA UNUI OM CARE NUMAI ESTE IN LOC SA TE OCUPI DE PROPRIA TA PEROANA

Mihail-Sorin Gaidau
3 iulie 2012
La obiect

Dumnezeu l-o ierta? Nu este cumva ofițerul care a anchetat cazul Basescu-Doina Leusescu Renea,, legat de violul fetei și cafteala încasată de Basescu de la o rubedenie a fetei, de l-a sluțit pe marinar? Au dispărut documentele anchetei? Cât l-o fi costat pe marinar să le astupe gura martorilor? Prea s/a pus praful pe tobă... Și nu e cazul!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3218 secunde