DOLIU ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ / MOTIVUL SINUCIDERII, SCRIS ÎN BILETUL DE ADIO

332
DOLIU ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ / MOTIVUL SINUCIDERII, SCRIS ÎN BILETUL DE ADIO - politisticriminalistijpgc7e8ca06-1523445894.jpg

Articole recomandate

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Alba, Alin Cucui, găsit miercuri dimineața spânzurat într-un imobil din Alba Iulia, a lăsat un bilet în care încearcă să-și justifice gestul extrem.

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate în acest caz, Alin Cucui a scris câteva rânduri prin care le explica membrilor familiei de ce a recurs la sinucidere. Se pare că acesta avea o depresie.

El a fost descoperit fără viață de către fratele său într-un imobil care aparține familiei lor, unde ar fi spus că va rămâne peste noapte.

La casa respectivă a ajuns miercuri și celălalt vicepreședinte al CJ Alba, Dumitru Fulea, care a declarat presei că l-a văzut ultima dată pe colegul său la ședința operativă de marți dimineața.

"E o tragedie. Inexplicabil (gestul lui Alin Cucui n.r.) pentru mine. (...). Nu înțeleg ce motive putea să aibă. (...). Ieri dimineață am avut ședința operativă, de la ora 8,00. (...). Mi-a zis că a doua zi de Paște a fost ziua nepotului său. (...). Nu știu ce l-a determinat", a precizat Dumitru Fulea.

Cucui era vicepreședinte al CJ Alba din 2008. În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit și avea un copil, scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6527 secunde