Doi tineri, condamnați la 18 ani de închisoare. Au ucis o femeie pentru că nu au putut să o violeze

551
Doi tineri, condamnați la 18 ani de închisoare. Au ucis o femeie pentru că nu au putut să o violeze - tineriarestati88585200-1511531712.jpg

Articole recomandate

Doi tineri din Alba Iulia au fost condamnați la 18 ani de închisoare. Cei doi au omorât o femeie pentru că aceasta nu a vrut să întrețină relații sexuale cu ei.


Fundăcescu Gheorghe Adrian și Groza Marius Adrian sunt acuzați că au ucis o femeie de 55 de ani, pe care au încercat anterior să o violeze. Prima etapă a procesului s-a finalizat în 20 noiembrie 2017 la Tribunalul Alba cu o decizie drastică pentru cei doi inculpați în vârstă de 20 de ani. Au fost condamnați la câte 18 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Aceștia sunt judecați pentru săvârșirea infracțiunilor de omor, tentativă de viol și furt calificat, potrivit ziarulunirea.ro.


Oribila crimă a avut loc în 16 ianuarie, dar victima a fost găsită de vecini fără suflare abia după patru zile. Cei doi tineri au fost identificați rapid de polițiști, au fost reținuți și, ulterior, arestați preventiv.


Femeia din satul Biia, comuna Șona, a fost găsită moartă, cu mâinile legate și parțial dezbrăcată. Aceasta locuia singură și a fost găsită de vecini. Tinerii au mers la locuința victimei unde au consumat băuturi alcoolice, după care au dorit să întrețină relații sexuale cu aceasta. Pentru că s-a opus, cei doi au sugrumat-o după care au plecat cu câteva bunuri din locuința femeii.


 "În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 15/16.01.2017, cei doi inculpați din comuna Șona, sat. Biia, s-au deplasat la locuința victimei în vârstă de 55 ani, cu intenția de a consuma împreună băuturi alcoolice, accesul în locuință fiindu-le permis de către victimă care îi cunoștea. După ce au consumat împreună băuturi alcoolice, inculpații au luat hotărârea infracțională de a întreține raporturi sexuale cu victima, sens în care, prin constrângere, au dezbrăcat-o și, pentru că victima s-a opus și a început să strige după ajutor, au agresat-o fizic. În urma agresiunilor, victima a decedat, iar cei doi inculpați și-au însușit telefonul mobil aparținând victimei, precum și mai multe bunuri ale acesteia pe care le-au așezat în trei plase de rafie", se afirmă într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.


Fiecare dintre cei doi inculpați au primit câte 5 ani închisoare pentru tentativă de viol, 16 ani pentru omor și 1 an pentru furt calificat. Prin contopire a rezultat pedeapsa finală de 18 ani după gratii. În dosar sunt și două părți civile, rude ale victimei, care ar urma să primească, în total, 75.000 de lei daune morale și 5.000 de lei daune materiale. Decizia Tribunalului Alba poate fi contestată la Curtea de Apel. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, cei doi inculpați beneficiează de prezumția de nevinovăție.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8809 secunde