Doi tineri care au prădat un hotel din Venus, prinși de jandarmi în zona Gării Mangalia

370
Doi tineri care au prădat un hotel din Venus, prinși de jandarmi în zona Gării Mangalia - fotostirejandarmi-1349089491.jpg
Doi tineri care au furat dintr-un hotel din stațiunea Venus au fost prinși de jandarmi în zona Gării din Mangalia.

Ei au fost depistați, ieri, în jurul orei 16, de un echipaj de jandarmi. Cei doi tineri au avut un comportament suspect la vederea militarilor, au început să se agite și au schimbat direcția de mers la vederea lor. Ei au fost însă legitimați și li s-a făcut controlul corporal sumar și al bagajelor. În acestea din urmă au fost descoperite mai multe componente de la instalații sanitare (sifon, baterii sanitare, segmente de la bateria de la duș etc).

În cele din urmă, Gabriel M., de 26 de ani, din Rîmnicu Sărat - Buzău, și Andrei D., de 22 de ani, din Bohoci - Bacău, au declarat că au sustras obiectele sanitare din incinta unui hotel din stațiunea Venus aflat în reparații.

Cei doi indivizi au fost predați, în vederea continuării cercetărilor, oamenilor legii de la Poliția Municipiului Mangalia, care vor întocmi pe numele lor dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Eveniment : CARTIERELE TERORII
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Au distrus livada de piersic pentru lemne
Pagina a fost generata in 0.333 secunde