Doi suspecți în cazul TRAGEDIEI soldate cu PATRU MORȚI, prinși după două zile de căutări

266
Doi suspecți în cazul TRAGEDIEI soldate cu PATRU MORȚI, prinși după două zile de căutări - politia-1498803468.jpg

Articole recomandate

Doi bărbați suspecți în cazul incidentului din Focșani, în urma căruia patru persoane au fost ucise, au fost prinși de polițiști și reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de omor calificat.

"Doi bărbați cu vârsta de 17, respectiv 28 de ani, suspecți în cazul de omor calificat din noaptea de 27 spre 28 iunie din municipiul Focșani, au fost prinși și transportați la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

O femeie și trei bărbați au decedat, în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui conflict spontan izbucnit între două familii dintr-un cartier al municipiul Focșani.

Potrivit anchetatorilor, membrii celor două familii, pe fondul unor conflicte mai vechi, și-au adresat injurii, după care au început să se lovească între ei, cu bâte, topoare și cuțite.

"Din probatoriul administrat în cauză, a reieșit existența unor date certe cu privire la aplicarea unor lovituri directe asupra victimelor de către inculpații Mustafa Argint, Mustafa Marian (zis Mamu), Mustafa Remus (nepotul lui Mustafa Argint), Mustafa Remus (fiul lui Mustafa Argint, zis Mamutu), iar cu privire la inculpații Mustafa Ciprian, Mustafa Bogdan zis Șchiopu, Mustafa Remus, zis Maca și Mihai Marcel există date referitoare la implicarea lor în încăierarea ce a avut loc, fără a se putea stabili, însă, până la acest moment al procesului, loviturile concrete date de fiecare dintre aceștia fiecărei victime", se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

Conform sursei citate, în noaptea de 27 spre 28 iunie, în jurul orei 00,30, în urma unui conflict între familiile Mustafa Argint și Mustafa Neagu, numiții Mustafa Argint, Mihai (Hadîr) Marcel, Mustafa Marian (zis Mamu), Mustafa Remus (nepotul lui Mustafa Argint), Mustafa Remus (fiul lui Mustafa Argint, zis Mamutu), Mustafa Remus ( zis Maca), Mustafa Ciprian și Mustafa Bogdan (zis Șchiopu) au lovit cu obiecte contondente și tăietoare — înțepătoare pe M.T., M.V., D.R. și M.V., aceștia decedând din cauza leziunilor suferite.

În conflict a mai fost rănită o persoană, dar aceasta a refuzat să fie dusă la spital.

Cercetările continuă pentru clarificarea tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0216 secunde