Doi șoferi de autocar au încercat să bage sirieni în țară. Câți bani i-au dat polițistului de frontieră

123
Doi șoferi de autocar au încercat să bage sirieni în țară. Câți bani i-au dat polițistului de frontieră - controlfrontierab-1600074959.jpg

Articole recomandate

Doi șoferi de autocar au vrut să mituiască un polițist de frontieră din Giurgiu cu suma de 1.000 de euro, pentru a nu anunța faptul că în autocar au fost găsiți doi sirieni fără documente.


Unul dintre șoferi a fost prins în flagrant după ce polițistul a informat Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu.


Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a doi inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de dare de mită și trafic de migranți și a unui al treilea inculpat, sub control judiciar, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de migranți.


Dosarul penal a fost constituit după denunțul depus de un polițist de frontieră la Serviciul Județean Anticorupție Giurgiu.


Incidentul a avut loc pe 18 august


Cei doi șoferi ai autocarului au oferit cu titlu de mită polițistului de frontieră suma de 1.000 de euro, pentru a nu dispune măsurile legale de constatare a infracţiunii de trafic de migranţi și pentru a le permite continuarea călătoriei cetățenilor sirieni.


Agentul de poliție a sesizat, însă, fapta, Serviciului Județean Anticorupție Giurgiu, iar echipa operativă, coordonată de procuror, l-a surprins în flagrant pe unul dintre șoferi, în timp ce plătea suma promisă.




Cei doi cetățeni sirieni au fost luați din Grecia și, în schimbul sumei de 1.500 de euro, au călătorit cu autocarul către România.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7614 secunde