Doi șefi din Poliția Română, prinși băuți la volan

333
Doi șefi din Poliția Română, prinși băuți la volan - etilotestpacalire15896600-1556970042.jpg

Articole recomandate

Doi șefi din Poliția Română au fost prinși, vineri seara, în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice. Este vorba de șeful Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din IGPR, Ionuț Cristian Stan, și de șeful Poliției Sectorului 4 al Capitalei, Cornel Drumariu. Ambii au ramas fara permise, cel din urma fiind  cercetat penal.

"În seara de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit mai mulți conducători auto. Doi dintre cei opriți în trafic și testați cu privire la consumul de alcool sunt polițiști. Ambilor conducători auto le-a fost suspendat dreptul de a conduce, față de unul dintre polițiști s-a luat măsura sancționării contravenționale, pe numele celui de al doilea, care activează în cadrul DGPMB fiind întocmit dosar penal.

Cu privire la polițistul din cadrul Sectorului 4 se va declanșa o anchetă disciplinară în cadrul căreia se vor efectua verificări prin structura de control intern", transmite Poliția Capitalei.

O anchetă internă a fost demarată și la IGPR.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0449 secunde