Doi polițiști de frontieră, ajutoarele lui Moș Crăciun la Constanța

246

Articole de la același autor

Doi tineri polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă s-au transformat în spiridușii lui Moș Crăciun, punând umărul, în această perioadă, la strângerea de pachete pentru copiii din familiile nevoiașe din județele Tulcea și Constanța. Cei doi, Valentin și Victor, s-au alăturat campaniei de Crăciun organizată de Asociația „Fii Înger pentru o Zi”.

De asemenea, cei doi polițiști de frontieră au desfășurat activități de voluntariat și în perioada stării de urgență, determinată de contextul epidemiologic. Ei au distribuit, în mod gratuit, pachete cu alimente persoanelor din categoria cea mai vulnerabilă în lupta cu noul coronavirus.

Au dorit să ajute în această perioadă dificilă pentru întreaga omenire, bătrânii, pensionarii cu venituri mici, persoane fără ajutor, dar și copii orfani aflați în grija bunicilor. S-au implicat și în promovarea activității în rândul cunoștințelor și prietenilor, astfel că zeci de persoane au participat la această acțiune de voluntariat, împărțind zilnic sute de pachete cu alimente oamenilor fără ajutor.

Totodată, în acest an, agent șef adjunct de poliție Valentin Matea a participat la evenimentul sportiv „Ultramaraton Autism24h”, organizat de Centrul Psihologic Marea Neagră Constanța, eveniment cu scop caritabil care a urmărit strângerea de fonduri pentru copiii cu autism.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3829 secunde