Doi copii răniți grav într-un accident cu ATV-ul

1997
1
Doi copii răniți grav într-un accident cu ATV-ul - atv-1314118709.jpg
Doi minori, de 13 și 11 ani, care conduceau un ATV, pe strada Poporului, din Medgidia, au fost răniți grav, în urmă cu două seri, într-un accident rutier. Este vorba de frații Enghin și Alihan M., care au fost transportați la spital, băiatul de 13 ani fiind, declară medicii, în stare foarte gravă.

Polițiștii spun că, în momentul în care ATV-ul a ajuns în dreptul unui scuar construit pentru întoarcere, băiatul de 13 ani care conducea ATV-ul, a pierdut controlul direcției de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o șoferiță de 29 de ani, Otilia Beju, din Constanța. Impactul a fost foarte puternic, cei doi minori fiind aruncați pe șosea. Ei au fost transportați la spital cu multiple traumatisme. 

Comentează știrea

mamut.alihan
13 februarie 2012
accident cu doi minori

accidentul a fost cand eu vreau ssa intorc si mam dus in fata unpic si mam uitat daca vine vro masina si cand mam dat putin in fata a venit ea cu autoturismu peste mine si eu mam pertut si mam acoperit pe fata ea a vut o viteza foarte mare si pute sa ne evita si ea zic eu ca nu afost atenta la volan cand am dat atv ul in fata ea pute sa ne vada ????

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2903 secunde