Doi bărbați reținuți de polițiști în urma unei tentative de sechestrare a unei tinere

116
Doi bărbați reținuți de polițiști în urma unei tentative de sechestrare a unei tinere - poartadistrusa1569771164-1569844587.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au identificat doi bărbați la scurt timp după ce au forțat o tânără să urce într-un autoturism, ambii fiind reținuți pentru 24 de ore și, ulterior, arestați preventiv, a informat luni purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș, Florina Meteș.

Potrivit acesteia, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat, identificat și reținut pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani din Cluj și un bărbat de 31 de ani din Bistrița-Năsăud.

"Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au demarat activitățile după ce au fost sesizați prin SNUAU 112 că o femeie care se afla pe bulevardul Independenței din municipiu a fost forțată să intre într-o mașină, care a plecat. Autoturismul a fost depistat la scurt timp pe raza orașului Șomcuta Mare", a spus Florina Meteș.

Cei doi reținuți au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare care a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8471 secunde