Doi afaceriști reținuți pentru contrabandă cu țigări

507
Doi afaceriști reținuți pentru contrabandă cu țigări - catuse2-1323435857.jpg
Administratorii a două societăți comerciale sunt cercetat de polițiștii constănțeni pentru contrabandă, speculă și deținerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, nemarcate, sau marcate necorespunzător.

Ofițerii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor au desfășurat o acțiune de amploare pe linia prevenirii și combaterii traficului ilicit cu țigări provenite din contrabandă, fiind efectuate simultan cinci percheziții domiciliare în locații de pe raza municipiului Medgidia, precum și la domiciliile a doi administratori de societăți comerciale din localitate.

La domiciliul unuia dintre ei au fost găsite 862 de pachete cu țigări fără timbru fiscal sau cutimbre emise de autoritățile din Republica Moldova și Ucraina. De asemenea, la altă locație au fost identificate 1310 pachete de țigări fără timbru fiscal sau cu timbre emise de autoritățile din Republica Moldova și Ucraina.

Prejudiciul urmează a fi stabilit și comunicat de către specialiștii Direcției Regionale pentru Accize și Operațiuni Vamale Constanța.

Cei doi au fost reținuți pentru contrabandă, speculă și deținerea în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile, nemarcate sau marcate necorespunzător.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu la o casă din Constanța
Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Sănătate : Tu știi de ce fumează copilul tău?
Pagina a fost generata in 0.34 secunde