DOBROGEA, INVADATĂ DE MILITARI AMERICANI ȘI EFECTIVE NATO! RUSIA TREMURĂ DE FRICĂ?

992
1
DOBROGEA, INVADATĂ DE MILITARI AMERICANI ȘI EFECTIVE NATO! RUSIA TREMURĂ DE FRICĂ? - militari-1519992386.jpg

Articole de la același autor

Peste 1.700 de militari români și străini vor participa, în perioada 5-15 martie, la unul dintre cele mai mari exerciții multinaționale, organizat de Forțele Navale Române, pe teritoriul Dobrogei și în apele internaționale ale Mării Negre. 


Exercițiul Spring Storm 18 are la bază un concept unic de antrenare întrunită a Forțelor Navale, Aeriene și Terestre, accentul fiind pus pe secvențe specifice operațiilor amfibii în cadru aliat, precum și pe secvențe de luptă împotriva minelor marine, într-o zonă de debarcare pe țărm.


Din partea Forțelor Navale Române, participă fregata "Regele Ferdinand", corveta "Viceamiral Eugeniu Roșca", nava purtătoare de rachete "Pescărușul", monitorul "Lascăr Catargiu", vedeta blindată "Opanez", nava maritimă pentru scafandri "Grigore Antipa", nava hidrografică "Alexandru Cătuneanu", o companie de infanterie marină, un detașament de scafandri de luptă, remorcherul maritim "Viteazul" și două remorchere de port.


Forțele Aeriene Române participă cu două aeronave Mig-21 Lancer, iar pentru secvențele de evacuare medicală, acestea asigură un elicopter IAR-330 și o aeronavă Spartan C-27 J. Forțele Terestre Române participă cu un pluton de infanterie de la Brigada 9 Mecanizată și Garda de Coastă este reprezentată de o navă de patrulare.


Comentează știrea

Ionut
3 martie 2018
...

Rusia tremura de frica? Pe bune ce ai fumat când ai scris titlul ăsta. ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7901 secunde