DNA cere arestarea unui deputat din Constanța

999
1
DNA cere arestarea unui deputat din Constanța - directianationalaanticoruptie-1455109930.jpg

Articole de la același autor

Procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, cere sesizarea președintelui Camerei Deputaților pentru încuviințarea reținerii și arestării preventive a deputaului Colegiului 10 din Constanța, Mădălin Voicu, și a deputatului Nicolae Păun. 
Șeful DNA a transmis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție solicitarea și referatul întocmite în cauză, în vederea sesizării ministrului Justiției pentru a cere președintelui Camerei Deputaților încuviințarea reținerii și a arestării preventive a celor doi deputați. 
Mădălin Voicu este acuzat de trafic de influență, fals în declarații și spălare de bani, toate în formă continuată. 
Nicolae Păun, care deține și calitatea de președinte al Asociației Partida Romilor Pro Europa, este acuzat de folosire sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene, deturnare de fonduri, spălare a banilor, efectuare de operațiuni financiare, ca acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea de tranzacții financiare, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite, cumpărare de influență, influențare a declarațiilor, toate în formă continuată. 


Comentează știrea

Cosmin
10 februarie 2016
Cea mai moderna oportunitate!

Cea mai moderna oportunitate! Indreapta-te spre o noua directie! La timpuri noi, metode noi de a castiga bani! Pana acum, foarte multi oameni lucreaza cu noi! Incepe si tu sa castigi bani! Trebuie doar sa vrei sa te instruim si sa te indrumam pas cu pas, cu mare atentie! Cere urgent detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Mădălin Voicu, la DNA
Sâmbătă, 06 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Bătut în plină stradă
Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Gabriel Oprea, pus sub urmărire de DNA
Pagina a fost generata in 0.6544 secunde