DNA a pus ochii pe Beuran! Percheziții la locuința fostului șef de la Floreasca

Joi, 13 Februarie 2020, 15:49
226
Medicul Mircea Beuran, fost șef al Secției de chirurgie de la Spitalul de Urgență Floreasca, a fost ridicat joi de anchetatori și dus la sediul DNA, el fiind vizat într-un dosar de luare de mită, fapte care ar fi avut loc în anul 2018, relatează Agerpres. Beuran a fost adus la DNA, după ce anchetatorii au făcut percheziții în locuința sa, dar și la Spitalul de Urgență Floreasca.

 

"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, săvârșite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două adrese situate în municipiul București, dintre care una la sediul unei instituții publice", se arată într-un comunicat al DNA.

 

Mircea Beuran a fost șeful Secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operație.

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.211 secunde