Distracție fără distanță, într-un parc de pe litoral. Operatorul economic, amendat cu 12.000 de lei

703
Distracție fără distanță, într-un parc de pe litoral. Operatorul economic, amendat cu 12.000 de lei - distractie-1594630016.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul I.P.J. Constanța, împreună cu inspectori ai Direcției de Sănătate Publică Constanța, s-au sesizat din oficiu, duminică, 12 iulie, cu privire la faptul că mai multe persoane nu ar fi respectat distanțarea fizică cerută de normele de protecție sanitară, în timpul desfășurării unor activități recreative, într-un parc dintr-o stațiune de pe litoral.


Astfel, echipa de control, formată din polițiști și inspectori DSP, s-a deplasat la fața locului și a constatat că un operator economic nu a îndeplinit condițiile distanțării fizice pe timpul organizării unui eveniment recreativ în incinta parcului.
Ca urmare a celor constatate, polițiștii au sancționat contravențional operatorul econimic, conform art. 65 lit. l din Lg. 55/2020, cu amendă în cuantum de 2.000 de  lei. 


Totodată, inspectorii DSP au aplicat operatorului economic o sancțiune contravențională in cuantum de 10.000 lei, cf. Art. 30 lit. m din HG 857/2011, verificările fiind desfășurate în amănunt de către reprezentanții acestei instituții. 


În continuare, polițiștii din cadrul I.P.J. Constanța monitorizează activitatea operatorului economic, pentru a preîntâmpina un eventual incident similar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4088 secunde