Dispăruți de acasă, căutați de polițiști

146

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni caută două persoane, dispărute de vreme îndelungată de acasă, despre care rudele nu mai știu nimic. Unul dintre cei căutați de oamenii legii este Asan Asan, de 22 de ani, din Medgidia. Bărbatul a dispărut în luna decembrie 2013; semnalmentele acestuia sunt: 1,65 metri, 65 - 70 kilograme, constituție atletică, ten închis, păr drept negru, ochi căprui, sprâncene drepte, nas drept. Rudele nu au știut cum era îmbrăcat în ziua când a plecat de acasă. 


De asemenea, polițiștii au dat în urmărire națională și o tânără de 16 ani, din satul Saligny. Marina Daniela Voinea a plecat de acasă pe 26 martie. Fata are 1,65 metri, 56 de kilograme, păr lung negru, ochi căprui, ten măsliniu, aluniță pe mâna dreaptă, la nivelul cotului și o aluniță pe încheietura mâinii stângi. Când a plecat de acasă, era îmbrăcată cu bluzon, colanți negri, pantofi sport alb cu verde. 


Cei care pot să furnizeze informații despre dispăruți pot suna la Dispeceratul Poliției Constanța, telefon 0241.611.364, interior 20005.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7063 secunde