Dispariția Teodorei Zamfir, o ÎNSCENARE? Se temea oare tânăra de cineva?

5305

Articole de la același autor

Undeva la mijlocul lui noiembrie 2017, autoritățile au intrat în alertă maximă, după ce s-a anunțat că o tânără din Constanța, Teodora Zamfir, în vârstă de 18 ani, s-ar fi aruncat de pe podul de la Cernavodă. 


Polițiști, scafandri, specialiști în salvare au pornit în căutarea fetei, dar aceasta parcă intrase în pământ. Căutările au mai continuat câteva zile, apoi s-au oprit. Din acel moment, nimic nou, nicio informație, doar o tăcere suspectă… Se pare că nici măcar nu a fost dată în urmărire! 


Dacă scenariul suicidului ar fi real, trupul neînsuflețit al tinerei ar fi trebuit să iasă până acum la suprafață. L-ar fi zărit vreun marinar, vreun pescar sau vreun cetățean al localităților de pe malul Dunării. Ar fi fost găsit vreun accesoriu, un pantof, orice. Dar, nimic! 


Teo Zamfir era o elevă cu rezultate foarte bune, care învăța la Liceul "George Călinescu" din Constanța, dar nici cei de aici - elevi, profesori - nu mai știu nimic despre ea și nici nu își pot explica ce anume a determinat-o să dispară. 


A sărit oare Teo Zamfir de pe pod? Și-a înscenat singură dispariția? Sau a ajutat-o cineva să se facă nevăzută? Se temea oare de cineva atât de tare astfel încât să recurgă la asemenea gesturi? Sunt întrebări la care așteptăm, încă, răspunsuri. 


Suspect mi se pare faptul că, recent, contul de facebook al Teodorei Zamfir a fost închis. Cum oare a fost posibil așa ceva? Îmi vine greu să cred că adolescenta mai trecuse pe cineva (mamă, prietenă etc.) drept administrator pe contul personal. Să fie Teo în viață, dar atât de supărată și de decisă să lase totul în urmă? 


XXX 


Apropos de facebook. Tot recent, am avut o mică experiență cu un personaj (de tristă amintire) la rându-i dispărut de aproape 2 ani și care, după ce a primit întrebările mele, și-a închis în grabă contul. Este vorba despre Luiza Tănase, fost arhitect șef al Constanței, urmărită penal de DNA și care trăiește însă bine mersi. Unde? În SUA, Israel? Avem autorități competente pentru a da răspunsul, dar aceasta este o altă poveste! 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3527 secunde