Dispariția inexplicabilă a Cosminei. "O elevă foarte bună, dar apoi a devenit retrasă"

3267
Dispariția inexplicabilă a Cosminei.

Articole recomandate

Dispariția inexplicabilă a tinerei Cosmina Ionela Vlad, din Ianca, județul Brăila, a provocat o reacție puterincă în mediul online, mii de persoane implicându-se fără rezerve după strigătul de ajutor al familiei disperate. Fata e de negăsit de 9 zile și nimeni nu știe absolut nimic unde ar putea fi, scrie observator.tv


Diriginta fetei a făcut dezvăluiri importante despre eleva sa, precizând că fata a fost o elevă foarte bună, dar apoi a devenit retrasă, îngândurată și lipsea de la școală, având la un moment dat chiar și nota scăzută la purtare din cauza absențelor. Cosmina este dată în urmărire națională și internațională.


Cosmina Ionela Vlad a dispărut fără urmă de acasă, de 9 zile. Nimeni nu mai știe nimic desprea ea, nimeni nu a văzut-o, iar familia este disperată, rugând pe toată lumea să ajute, dacă au vreo informație.

Cosmina a absolvit Colegiul Național "Gheorghe Munteanu Murgoci", specializarea matematică-informatică, obținând 8.36 la examenul de Bacalaureat.


"A fost o elevă destul de retrasă, fără să facă probleme, doar că, din când în când, avea absențe. Eu, în calitate de dirigintă o tot țineam din scurt, să nu lipsească. Am vorbit cu tatăl ei o data si cu mama ei de doua ori. Ea nu ii anunta cand ii convocam la sedinta. Aveam un numar de telefon al parintilor, dar nu era cel adevarat. Ea se straduia sa fie bine, in primii doi ani a fost o eleva foarte buna, dar apoi a devenit retrasa, ingandurata. Si cu colegii era destul de rezervata. Tatal ei era ingrijorat din cauza absentelor, dar si din cauza anturajului. Dupa ce parintii au aflat adevarata situatie scolara a Cosminei, ea nu a mai lipsit o perioada. A avut si nota scazuta la purtare din cauza absentelor. De altfel, nu facea nicioproblema. Era retrasa, parea ca are niste probleme, nu a legat prietenii cu colegii, am indrumat-o chiar sa mearga la un psiholog. In ultimul an, la Fizica, doamna profesor era ingrijorata deoarece eleva parea ca nu este suficient de pregatita, dar apoi s-a apucat mai mult de invatat. Scuza absentele pe motiv de sanatate, ca nu s-a simtit bine sau nu s-a trezit. Statea singura, in gazda, foarte aproape de liceu", a declarat Covaci Daniela, diriginta elevei disparute, pentru infobraila.ro.

Cosmina, dată în urmărire națională și internațională

Semnalmente Cosmina Ionela Vlad: înălțime 160 de cm, constituție slabă, aproximativ 40 de kg, ochii căprui, părul șaten, drept, lung peste umeri. Prezintă pe partea dorsală, la nivelul bazinului, un tatuaj în formă de aripi de înger cu inițialele "A" și "C".

Îmbrăcăminte și încălțăminte la data dispariției: rochie de culoare alb cu dungi negre, încălțată cu sandale cu talpă normală tip leopard, având asupra sa și un rucsac de culoare alb cu negru.

Pentru Vlad Cosmina Ionela s-a solicitat urmărirea la nivel național și internațional.

Persoanele care pot oferi informații despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgență gratuit 112, să lase un mesaj pe pagina de Facebook Observator, sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4703 secunde