Discuții pentru accesul comunei Cumpăna la autostrada A4

281
Discuții pentru accesul comunei Cumpăna la autostrada A4 - discutii-1519325604.jpg

Articole de la același autor

În urma mai multor adrese înaintate către Ministerul Transporturilor, Mircea Sorin Briban, secretarul de stat din minister, s-a deplasat, ieri, în comuna Cumpăna. Împreună cu reprezentanții administrației locale, s-a discutat despre posibilitatea efectuării lucrărilor de acces în autostrada A4.

Au fost luate în discuție trei variante. Două de intrare - ieșire în autostrada A4 și varianta ocolitoare a comunei pe drumul de pe marginea canalului, drum care va fi folosit îndeosebi pentru utilajele de tonaj greu. Tot în cadrul întâlnirii, s-a discutat problema legată de găsirea unor soluții privind fluidizarea traficului rutier spre municipiul Constanța.

În acest sens, au fost luate în considerare drumul cu acces din DN39E, către Lazu, drum cunoscut în termeni populari ca "drumul hoților"; al doilea drum este cel cu acces din DN39E către prelungirea străzii Hatman Arbore.

"Împreună cu reprezentanți ai municipalității Constanța și cei ai comunei Agigea, se vor identifica soluțiile legale în vederea realizării acestor drumuri de legătură, care vin în ajutorul locuitorilor comunei Cumpăna, ai municipiului Constanța și comunei Agigea", au precizat reprezentanții comunei Cumpăna.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4825 secunde