DIN NOU DOLIU ÎN BAROUL CONSTANȚA. A MURIT UN CUNOSCUT AVOCAT

2325
2
DIN NOU DOLIU ÎN BAROUL CONSTANȚA. A MURIT UN CUNOSCUT AVOCAT - candela1491827827-1493879597.jpg

Articole recomandate

După decesul avocatului Matei Ioan, Baroul Constanța este din nou în doliu. A trecut în neființă avocatul Bebi Lixandru.

"Avocații din Baroul Constanța regretă trecerea în neființă a celui ce a fost avocat BEBI LIXANDRU. Sincere condoleanțe doamnei avocat Mădălina Teodorescu. Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul transmis de colegii săi.

"Cu durere în suflet, anunțăm trecerea în neființă a iubitului nostru tată și bunic, BEBI LIXANDRU. Îl vom păstra veșnic în inimile

noastre! Înmormântarea va avea loc în 04.05.2017, ora 15.00. Dumnezeu să-l odihneascã în pace!"

Comentează știrea

Avocatii si notarii trebuie sa fie functionari publici.
4 mai 2017
Rugam Baroul

Rugam Baroul sa ne comunice prin media, prin presa scrisa si prin tv ce se poate face, ce masuri si ce modificari de lege se pot face in cazul cand un avocat este motivat (cu bani sau alte beneficii) de partea adversa si incepe sa faca jocul partii adverse ??? F multe persoane se plang de acest lucru, dar Baroul se face ca nu stie. De ce nu se iau masuri? De ce nu se rezolva aceasta grava problema ? De ce nu sunt avocatii si notarii functionari publici, asa cum sunt medicii?

Mai iau si banii inainte ca prostituatele
4 mai 2017
Notarii si avocatii sunt in slujba dreptatii si a justitiei

Intr.adevar, de ce notarilor si avocatilor corupti, sa nu li se puna catusele pe mana daca iau spaga si de la partea adversa, dand draqu etica si deontologia meseriei? Auzim de f multe astfel de cazuri. Ce e de facut?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4003 secunde