Dialog pe tema regiunii Mării Negre

182
Dialog pe tema regiunii Mării Negre - dialog2-1599738982.jpg

Articole de la același autor

O delegație a Statului Major al Forțelor Navale Române a participat la cea de-a patra ediție a conferinței „Black Sea and Balkans Security Forum”, eveniment organizat de „New Strategy Center”, timp de două zile, la Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Prezent la acest eveniment, șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiralul Mihai Panait, a susținut o prezentare în cadrul grupului de discuții cu tema „Vehicule fără pilot - o soluție pentru provocările navale din Marea Neagră”.

„Forumul a constituit un loc de întâlnire pentru o dezbatere aprofundată, cu privire la riscurile, amenințările și vulnerabilitățile de securitate, în cadrul căreia au fost punctate evoluții potențiale și scenarii teoretice, precum și modalitățile practice și metodele de abordare a acestor provocări. Scopul general al forumului este încurajarea dezbaterilor profesionale și promovarea stabilității și prosperității, prin cooperarea în zona extinsă a Mării Negre”, au transmis reprezentanţii Forţelor Navale. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4277 secunde