Detalii terifiante despre cazul tinerei omorâte cu 30 de înjunghieri. Criminalul, prins la Mamaia

2293
Detalii terifiante despre cazul tinerei omorâte cu 30 de înjunghieri. Criminalul, prins la Mamaia - xshmfbj4pyl7o-1561881508.jpg

Articole recomandate

Manuela Emilia Mustățea, tânăra olteancă de 30 de ani ucisă într-un cartier rezidențial din Bragadiru, a fost tranșată de un tânăr care și-a recunoscut fapta. Acesta a fost arestat, alături de complicele său, nimeni altul decât băiatul care plimba câinele femeii și despre care se spune că ar fi fost iubitul său secret.

Planul celor doi era să îi fure fetei mașina, însă nu au reușit. Criminalul i-a luat viața și banii găsiți în casă: 150 de lei. Tânărul care îi plimba victimei câinele a fost cel care a anunțat moartea ei, iar asta făcea parte din planul lor inițial, scrie stiripesurse.ro


Criminalul are 26 de ani și a fost capturat la Mamaia. El mărturisit că a ucis-o pe Manuela ca să-i fure mașina, dar nu a mai putut pentru că autoturismul avea o funcție de recunoaștere facială.

Suspectul principal a plecat din apartament cu 150 de lei, singurii bani găsiți. El a înjunghiat-o de cel puțin 30 de ori pe femeie în gât și în abdomen.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4118 secunde