Detalii TERIBILE de la accidentul în care au pierit doi tineri

488
Detalii TERIBILE de la accidentul în care au pierit doi tineri - eaestefata47002600-1512302526.jpg

Articole recomandate

Doi oameni au murit și alți doi au fost răniți, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un stâlp pe o stradă din Galați. Una dintre persoanele care și au pierdut viața este o tânără de doar 17 ani, pe nume Denisa. 



Atât șoferul mașinii, cât și cea care se afla în dreapta și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un stâlp. După scurt timp au apărut pe toate rețelele de socializare zeci de mesaje de condoleanțe pentru cei doi.

O apropiată a fetei a povestit detalii înfiorătoare despre sfârșitul tinerei de 17 ani. Aceasta susține că Denisa le-a spus celor care mai erau în viață că nu mai are aer, după care s-a stins sub ochii acestora. De asemenea, apropiata fetei a mărturisit că înainte de cumplitul accident, Denisa se gândea ce va face de aniversarea sa, de majorat.

"Nu a simțit ce urma să se întâmple, dar după impact, înainte de a muri, a spus că nu mai are aer. Era o fată veselă și pozitivă, învăța mereu și își împărțea timpul și pentru liceu, cât și pentru ieșiri. Înainte cu câteva zile de accident se gândea ce să facă de majorat", a declarat prietena fetei decedate, potrivit spynews.ro.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5878 secunde