DETALII ȘOCANTE în crima de la Dunăreni - Ce gest a făcut criminalul înainte s-o ucidă pe iubita lui

992
DETALII ȘOCANTE în crima de la Dunăreni - Ce gest a făcut criminalul înainte s-o ucidă pe iubita lui - criminalmihaela13982603111398340-1398500316.jpg

Articole de la același autor

Tânăra de 17 ani, găsită moartă, miercuri dimineață, în casa iubitului ei, din satul Dunăreni, a murit în chinuri îngrozitoare. Aceasta este concluzia medicilor legiști, care au stabilit că, pe lângă faptul că a fost înjunghiată de mai multe ori și lovită cu un obiect contodent, adolescenta Mihaela Șteflea a fost și strangulată. 


Cât privește succesiunea actelor violente, medicii legiști au stabilit că fata avea, la nivelul gâtului, leziuni care indicau faptul că a fost strânsă de gât, prin comprimare cu mâna, în timp ce era încă vie. Ulterior, victima a fost înjunghiată de mai multe ori cu un obiect ascuțit, cu o lățime de aproximativ doi centimetri.


După ce și-a omorât iubita, Costel Țiripan, de 29 de ani, și-a pus capăt zilelor.  Medicii legiști au prelevat probe biologice de la ambii, pentru a stabili dacă au consumat băuturi alcoolice înainte de tragedie.


Reamintim că, miercuri dimineață, tatăl lui Costel Țiripan, a făcut teribila descoperire: întors de la serviciu, din tura de noapte, și-a găsit fiul spânzurat, de o grindă a magaziei, iar pe cea care urma să-i fie noră, zăcând fără suflare, într-o baltă de sânge, în dormitorul băiatului. Apropiații nu-și explică ce s-a întâmplat, de ce s-a ajuns la această tragedie. Vineri, cei doi au fost înmormântați, ea în localitatea natală, Rasova, iar el în satul Dunăreni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1405 secunde