Detalii noi în cazul sinuciderii de la hotelul Ibis. Mărturia celei mai bune prietene: Nu ne vine să credem, avea un bebeluș de cinci luni !

15721
1
Detalii noi în cazul sinuciderii de la hotelul Ibis. Mărturia celei mai bune prietene: Nu ne vine să credem, avea un bebeluș de cinci luni ! - cristina-1517405222.jpg
Oamenii legii au stabilit că femeia găsită decedată într-un hotel din Constanța s-a sinucis. Potrivit anumitor surse din cadrul anchetei, ea a băut lichid antigel, sticla în care mai rămăsese puțin lichid roz fiind găsită lângă trupul neînsuflețit.


Cristina Iofcea, în vârstă de 51 de ani, era căsătorită și avea o fetiță în vârstă de cinci luni. Ea era din Galați dar locuia în București.


Pe data de 29 ianuarie, soțul femeii a sesizat dispariția Cristinei și, împreună cu prietena ei cea mai bună au mers la Poliție. Doar că, polițiștii le-au spus că ar trebui să revină după 48 de ore. Fără a sta pe gânduri, apropiații femeii au încercat să-i localizeze telefonul și așa au ajuns la Constanța. Timp de mai multe ore, aceștia au căutat-o pe plaja Modern și prin împrejurimi, fără să știe că femeia se află în camera de hotel, unde obișnuia să se cazeze când venea la malul mării. 


Trupul Cristinei a fost descoperit de fratele acesteia, care a alertat autoritățile. 


"Nu avea probleme de sănătate. Era supărată din anumite motive, însă nu era ceva ieșit din comun sau ceva foarte grav. Din punctul ei de vedere a fost grav, dovadă a gestului. S-au adunat mai mult probleme mici, iar pe fondul unei nașteri recente… Polițiștii din capitală nu au vrut să ne ajute, au spus să revenim după 48 de ore, pentru că, până în acest termen, nu se ia în considerare nicio plângere. Am făcut tot ceea ce a fost posibil să o localizez, cu ajutorul telefonului, și în câteva ore am găsit-o, dar a fost prea târziu. Nu murise cu foarte mult timp înainte să ajungem noi, cu siguranță putea fi găsită în timp util de polițiști. Sper că se va schimba ceva și cu această ocazie", a declarat, pentru "Cuget Liber", Daniela Radu, prietena cea mai bună a Cristinei. 


Daniela dorește să tragă un semnal de alarmă cu această ocazie, încât persoanele care trec printr-o depresie să fie ajutate pentru a nu recurge la un astfel de gest. 


"Pentru ea nu mai putem face nimic, dar putem să tragem un semnal de alarmă, că persoanele dragi din jurul nostru pot suferi fără ca noi să știm. Din păcate, depresia a condus la un astfel de gest. Nu avea un comportament ciudat și în afara faptului că era supărată din diverse motive, asemenea oricărui om, nu am bănuit nimic", a mai adăugat Daniela.  


Comentează știrea

Anca
31 ianuarie 2018
La

La 51 ani avea copil de 5 luni?!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3661 secunde