Detalii incredibile despre pilotul găsit mort la Săpânța!

731
Detalii incredibile despre pilotul găsit mort la Săpânța! - img169031600-1557658304.jpg

Articole recomandate

Noi informații ar putea desluși misterul elicopterului rusesc găsit prăbușit în Maramureș. Anchetatorii au găsit în cabină agenda pilotului, pe care avea notat un plan de zbor și tariful pentru o oră petrecută în aer. Improvizațiile la motorul aparatului de zbor ar fi provocat prăbușirea. Pilotul, un bărbat care ar fi lucrat și în aviația militară din Belarus, a supraviețuit impactului, dar a murit 24 de ore mai târziu din cauza rănilor grave.


Anchetatorii au încercat în sâmbătă dimineață să extragă epava elicopterului dintre copaci, pentru a găsi noi indicii care să-i ajute să deslușească misterul prăbușirii. Principala ipoteză este cea a unui transport ilegal de țigări de contrabandă. Fuselajul ar fi fost modificat înainte de zborul care nu a fost înregistrat.


Pilotul Dmitri Kostikov, un belarus care are și cetățenia rusă în vârstă de 48 de ani, ar fi reușit să livreze pachetele cu țigări de contrabandă. Aparatul de zbor s-a prăbușit la întoarcerea spre Ucraina, la aproximativ 10 kilometri de graniță. Specialiștii Centrului de Investigații pentru Siguranța Aviației Civile iau în calcul două variante - o defecțiune cauzată de improvizațiile tehnice ori neatenția pilotului.


Ceasul era setat la 500 de metri altitudine, dar aeronava zbura mult mai jos. Kostikov ar fi agâțat vârfurile copacilor, a doborât o porțiune de vegetație și a pierdut controlul.


Medicii legisti cred că este posibil ca pilotul să mai fi trăit cel puțin 24 de ore după impact, pentru că cea mai gravă rană pe care i-au găsit-o a fost o fractură de femur. Condițiile vitrege din munți, unde zăpada s-a topit abia în urmă cu o săptămână-două, i-ar fi accelerat moartea, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8661 secunde