Detalii din crima de la Tortoman: suspectul și-a bătut soția până a omorât-o, din gelozie!

538
Detalii din crima de la Tortoman: suspectul și-a bătut soția până a omorât-o, din gelozie! - fb8e9be2471c42bc82f42f8327c20df1-1627379564.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au propus arestarea preventivă a unui bărbat de 57 de ani, din localitatea Tortoman, sub acuzația de omor. Potrivit anchetatorilor, în cursul zilei de duminică, 25 iulie, „în curtea locuinţei comune din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei gelozii exacerbate, ar fi ucis-o pe soția sa, victima M.M., în vârstă de 57 de ani, pe care ar fi lovit-o în mod repetat cu un corp contondent din lemn peste tot corpul, preponderant la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin şoc hemoragic şi şoc traumatic”. Potrivit unor surse, bărbatul și-a fi bătut soția cu o coadă de mătură.
Reamintim că bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112 în cursul dimineții de luni, 26 iulie, în jurul orei 4.50, spunând că soția lui a murit în somn. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că femeia, în vârstă de 57 de ani, avea numeroase urme de violență pe cap, trunchi și membre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8117 secunde