Despăgubiri de 1 milion de euro pentru victima unui accident

476
1
Despăgubiri de 1 milion de euro pentru victima unui accident - undeputatpnlafostranitintrunacci-1520625751.jpg

Articole recomandate

Despăgubiri de 1 milion de euro pentru victima unui accident produs în Buzău. Accidentul a avut loc în urmă cu patru ani, iar victima a rămas cu sechele pentru toată viața.

O firmă de asigurări din Marea Britanie va plăti daune de 1 milion de euro unui tânăr care în urmă cu patru ani a suferit un accident rutier. Instanțele din România obligă asiguratorul să plătască suma pe care, cel mai probabil, victima a va folosi pentru a-și plăti în continuare tratamentele și îngrijirile medicale, scrie informatiabuzaului.


În urma accidentului, tânărul C. N. a rămas paralizat pe jumătate. Bărbatul avea 33 de ani în momentul în care a suferit accidentul. Se întorcea de la pădure, de unde încărca lemne. La un moment dat, s-a lovit cu capul de asfalt, după ce două atelaje care se deplasau în tandem au fost spulberate de un autoturism condus de o româncă stabilită în Anglia.


Șoferița s-a apărat spunând că a încercat să evite o mașină pe contrasens, scrie libertatea.ro







Comentează știrea

Trifu Gabriel
15 martie 2018
solicitare

Rugam respectuos să verificati sursa inainte de a publica un articol de presa/ inainte de a prezenta o stire. Domnul avocat pe care l-ati mentionat in articolul privind despagubirea de un milion de euro nu a fost si nu este avocatul victimei. Mai mult decat atat, nu puteti divulga identitatea victimei fara acordul acesteia. Clientru meu Neacsu Catalin Adrian mi-a comunicat ca nu si-a data acordul pentru a-i fi divulgata identitatea si nu doreste sa apara in presa. Cu respect, av. Trifu Gabriel

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8447 secunde