Descoperire prețioasă a polițiștilor de frontieră români

211
Descoperire prețioasă a polițiștilor de frontieră români - chih-1563788459.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina - ITPF Sighetu Marmației cercetează o femeie din județul Suceava pentru complicitate la contrabandă în formă agravantă, care a fost depistată la frontiera verde cu aproximativ 100 kg de pietre semiprețioase, posibil chihlimbar.


În data de 21.07.2019, în jurul orei 23.00, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina, județul Suceava, au observat, la aproximativ 300 metri de linia de frontieră, mai multe persoane care transportau, spre localitatea Ulma, colete voluminoase.


Persoanele au fost somate verbal de către polițiștii de frontieră, însă nu s-au supus, au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. Polițiștii de frontieră au identificat la fața locului o femeie, cetățean român, H.A., în vârstă de 30 de ani, domiciliată pe raza jud. Suceava, care nu-și justifica prezenta în zonă, precum și patru colete voluminoase, despre care femeia a declarat că-i aparțin.


S-a luat măsura conducerii persoanei împreună cu bunurile respective la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.
În urma examinării coletelor, polițiștii de frontieră au descoperit aproximativ 100 kg de pietre de diferite dimensiuni, forme și culori, posibil chihlimbar, a căror valoare s-ar ridica la suma de 100.000 lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4549 secunde