Descoperire macabră într-un bar! Doi tineri au fost găsiți împușcați

464
Descoperire macabră într-un bar! Doi tineri au fost găsiți împușcați - constanta1502896140-1520428155.jpg

Articole recomandate

Doi tineri din județul Arad, în vârstă de 23 de ani, au fost găsiți, miercuri dimineață, decedați, fiind împușcați, într-un bar din localitatea arădeană Târnova. Conform primelor informații, cei doi au avut o relație de concubinaj. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o crimă urmată de o sinucidere, scrie realitatea.net



Cadavrele au fost găsite de o cunoștință a uneia dintre victime, care a sunat la 112. Decedații sunt o femeie și un bărbat, ambii de 23 de ani, care au avut o relație de concubinaj.

Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o crimă urmată de o sinucidere. Localul în care lucra tânăra era unul non-stop, iar iubitul acesteia a fost prezent în bar și marți seara, când cei doi s-ar fi certat. El s-ar fi întors spre dimineață, când în local nu mai erau clienți, decât barmanița, adică iubita sa.

Miercuri dimineață, un localnic care obișnuia să își bea cafeaua în acel loc a observat că ușile barului erau încuiate din interior și s-a uitat pe fereastră, moment în care a văzut cadavrul tinerei. Martorul a sunat la 112, iar primul care a ajuns la fața locului a fost un polițist din localitate, care a intrat pe fereastra barului, găsind și cadavrul presupusului agresor.

Cadavrul tinerei are trei împușcături, în gât și torace, iar cel al băiatului are o împușcătură în gât.

Anchetatorii au găsit acasă la bunica presupusului criminal mai multe cartușe potrivite pentru arma folosită, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4793 secunde