DESCOPERIRE MACABRĂ! Educatoare omorâtă în propria casă! Principalul suspect: fiul ei

1102
DESCOPERIRE MACABRĂ! Educatoare omorâtă în propria casă! Principalul suspect: fiul ei - fondcriminalist11422899637-1445064412.jpg

Articole recomandate

Două crime au avut loc în ultimele zile. O educatoare și un bătrân în vârstă de 82 de ani au fost găsiți morți în propriile locuințe. Polițiștii fac cercetări pentru a-i găsi pe vinovați. Teribilele crime s-au petrecut în Râmnicu Vâlcea.


Surse judiciare au declarat, pentru Vocea Vâlcii că, în urma autopsiei, s-a ajuns la concluzia că educatoarea a decedat în urma unei asfixieri mecanice prin sugrumare. Femeia omorâtă era educatoare la Grădinița Cozia din Râmnicu Vâlcea.



S-a întâmplat într-o garsonieră pe strada Matei Basarab, din municipiul Râmnicu Vâlcea, joi seara, 15 octombrie 2015, când o femeie a fost găsită fără suflare în propria-i casă, chiar de soțul ei.

Femeia era căzută pe podea în bucătărie, între chiuvetă și masă, iar la prima vedere nu prezenta urme de violență. Doar pe gât, în zona cervicală, avea o mică plagă, care, spun criminaliștii, ar fi putut fi produsă de o unghie, semn că ar fi putut fi strânsă de gât. De aceea, polițiștii ajunși la fața locului au înregistrat cazul ca fiind moarte suspectă, iar apoi au așteptat concluziile medicilor legiști de la Spitalul Județean Vâlcea, pentru a vedea dacă este moarte prin asfixiere sau moarte naturală.

Trebuie menționat că ușa garsonierei în care a fost găsită femeia era încuiată, însă singura problemă este că fiul decedatei este dat dispărut de ieri, el nefiind găsit de polițiști nici până acum, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Miercuri, 14 Octombrie 2015
Stire din Social : DOLIU LA CONSTANȚA!
Pagina a fost generata in 0.4281 secunde