X
X
Mai multe ştiri online:

Descinderi pentru prinderea unor indivizi periculoși. Inclusiv la Constanța!

Ştire online publicată Sâmbătă, 08 August 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Zeci de percheziții au avut loc, vineri, în mai multe județe ale țării, pentru depistarea și reținerea unor suspecți de mai multe infracțiuni: tâlhărie, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, braconaj, uz de armă, furt calificat, înșelăciune, fraudă informatică, viol etc. În total, au arătat reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne, au avut loc 41 de percheziții domiciliare.

"Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și încarcerarea persoanelor condamnate. Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză. Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice", se arată în comunicatul M.A.I.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, perchezițiile ar fi avut loc în județele Constanța, Galați, Dâmbovița, Arad, Mureș, Covasna, Dolj, Harghita, Prahova, Mehedinți și Hunedoara.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4111 secunde