Descinderi în forță la Constanța, într-un dosar de contrabandă. 11 persoane reținute

408
Descinderi în forță la Constanța, într-un dosar de contrabandă. 11 persoane reținute - descidericonstanta-1478883897.jpg

Articole de la același autor

Percheziții de amploare au avut loc la Constanța și în alte trei județe, într-un dosar de contrabandă cu motorină și țigări. Peste 2.000 de litri de combustibil, 160 kilograme de îngrășăminte chimice, 24.200 lei și 1.130 de euro au fost ridicate de polițiști în urma celor 21 de percheziții efectuate la persoanele bănuite de comiterea infracțiunii. 


În urma verificărilor, au fost ridicate cartușe de vânătoare, setci de pescuit, pește și produse din pește. Acțiunea oamenilor legii s-a soldat și cu 11 persoane reținute.


Reamintim că la data de 10 noiembrie, oamenii legii au efectuat 21 de percheziții, în județele Constanța, Ialomița, Tulcea, Brăila. Descinderile s-au desfășurat la locuințele unor persoane bănuite de deținere și vânzare de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, fiind cunoscut faptul că acestea nu erau obținute legal, ci proveneau din contrabandă. 


În urma perchezițiilor, au fost ridicați 1.806 litri de motorină neaccizată, 380 litri de benzină, pachete cu țigări cu timbru fiscal emis de autoritățile din Ucraina, 160 kilograme de îngrășăminte chimice, setci pentru pescuit, pește și produse din pește, 80 de cartușe de vânătoare, 24.200 de lei și 1.130 de euro.


Potrivit probatoriului, 11 persoane au fost reținute și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Ialomița.


"Din cercetări a reieșit că, în perioada mai - noiembrie 2016, persoanele în cauză ar fi achiziționat, de pe împingătoarele de barje, sub pavilion străin care tranzitau județul Ialomița pe fluviul Dunărea, motorină neaccizată, îngrășăminte chimice, țigarete fără timbru fiscal sau cu timbru fiscal emis de Ucraina, Repu-blica Moldova și Belarus, pe care apoi le-ar fi comercializat către diferite persoane fizice de pe raza comunei Giurgeni și a localităților învecinate", au declarat reprezentanții Poliției Române. 


La activități au participat și polițiști ai Gărzii de Coastă Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5872 secunde