DESCINDERI DE AMPLOARE / Sute de grame de aur și zeci de mii de euro, ridicați de oamenii legii

169
DESCINDERI DE AMPLOARE / Sute de grame de aur și zeci de mii de euro, ridicați de oamenii legii - perchezitiidomiciliare-1481182470.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Brăila au efectuat 12 percheziții domiciliare la persoane bănuite de proxenetism. Patru bărbați au fost reținuți, fiind ridicate aproape 400 de grame de aur, 5.000 de lei, 25.000 de euro și 2.850 de lire. 




Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, au efectuat 12 percheziții domiciliare, în municipiul Brăila, la locuințele a 9 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2011, persoanele vizate ar fi racolat, determinat și înlesnit practicarea prostituției de persoane de sex feminin, în state ale Uniunii Europene, obținând astfel foloase materiale substanțiale.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, aproximativ 400 de grame de bijuterii din aur, 25.000 de euro, 5.000 de lei și 2.850 de lire.

Au fost puse în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, pentru audieri.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore, a 4 bărbați, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, cu propunere legală.

Aceștia au fost încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, scrie realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6473 secunde