Descinderi cu mascați la bișnițarii de țigări din Constanța

319
Descinderi cu mascați la bișnițarii de țigări din Constanța - perchezitiitigari1-1575669323.jpg

Articole de la același autor

Zeci de percheziții au fost realizate de polițiștii de la Criminalitatea Economică, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, într-un dosar privind combaterea contrabandei de țigări. 


Joi, 5 decembrie, oamenii legii au efectuat 63 de percheziții în județul Constanța și două în județul Călărași, la domiciliile mai multor persoane bănuite că puneau în vânzare țigări de contrabandă, în mai multe orașe din județul Constanța. 


În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 21.697 de pachete de țigarete, aproximativ două tone de materiale pirotehnice interzise la deținere, patru autoturisme, 19.500 de euro și 15.000 de lei. 


De asemenea, 14 persoane au fost reținute și duse la arest, urmând să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 


De menționat că la percheziții au participat peste 160 de polițiști din Constanța și 80 de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliție din Constanța, Tulcea, Galați, Călărași și Brăila. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 07 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Tâlhar săltat de la domiciliu de mascați
Pagina a fost generata in 3.5704 secunde