Descinderi cu mascați. Evaziune de 22 de milioane de lei

220
Descinderi cu mascați. Evaziune de 22 de milioane de lei - evaziune22milioane-1434045980.jpg

Articole de la același autor

 Cu noapte-n cap, peste 200 de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au dat năvală în 105 locuințe de pe raza mai multor județe, printre care și Constanța. Întreaga acțiune a fost coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București. 


Descinderile au avut loc în București și în județele Constanța, Ilfov, Argeș, Giurgiu, Prahova, Cluj și Vâlcea, iar oamenii legii au pus în executare 60 de mandate de aducere. Conform anchetatorilor, acțiunea s-a desfășurat într-un dosar de evaziune fiscală. 


"În perioada 2012 - 2013, suspecții au înregistrat contabil, în numele a trei firme fantomă, și au declarat fiscal cheltuieli care nu au la bază operațiuni reale, derulând tranzacții artificiale care nu au un conținut economic și nu pot fi utilizate în cadrul unor practici economice obișnuite, cu scopul de a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale", se arată într-un comunicat remis de Poliția Capitalei.
Suspecții au fost escortați la sediul Sectorului 5 Poliție pentru audieri și se vor lua măsurile legale. Anchetatorii spun că, în urma acțiunilor, indivizii au prejudiciat statul cu 22 milioane de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde