Descindere a Poliției la o sală de jocuri de noroc din Constanța

320
Descindere a Poliției la o sală de jocuri de noroc din Constanța - perchezitiijocuridenoroc-1569429980.jpg

Articole de la același autor

O amplă acțiune a Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Române care vizează sălile de jocuri de noroc a avut loc în întreaga țară. Miercuri, 25 septembrie, încă de la primele ore ale dimineții, polițiștii au efectuat aproape 60 de percheziții, în case de pariuri și săli de jocuri de noroc din București și din 36 de județe, printre care și la Constanța. Potrivit surselor apropiate anchetei, în Constanța a avut loc o percheziție la o sală de jocuri de noroc.

"În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalități: instalare, stocare, rulare sau executare, afișare ori transmitere în rețea internă. Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate "Activități de jocuri de noroc și de pariuri" ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor", au precizat reprezentanții Poliției Române.

Activitățile s-au desfășurat pe raza municipiului București și a județelor Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 20 Octombrie 2018
Stire din Social : Trageri loto speciale,  în week-end
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2016
Stire din Economie : Las Vegas s-a mutat în cartierul Obor
Pagina a fost generata in 0.3564 secunde