Deputat PSD, trimis în judecată

124
1
Deputat PSD, trimis în judecată - judecata-1438865796.jpg

Articole recomandate

Deputatul PSD Dan Bordeianu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la abuz în serviciu și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în legătură cu un proiect de alimentare cu apă în trei localități din județul Vaslui.



În același dosar au fost trimiși în judecată Nicolae Bordeianu, Mitică Ciobanu, Vasile Zamfir (primarul comunei Deleni, județul Vaslui), Ioan Melinte, Paul Andrei Dobrea, Parască Boț, Tănase Roman și Sandu Dandeș.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, în realizarea unui proiect din județul Vaslui, având ca obiect "Alimentarea cu apă și amenajare poduri și podețe în localitățile Deleni, Zininca, Bulboaca", au fost comise o serie de infracțiuni de abuz în serviciu și fals, relativ la executarea și plata unor lucrări aferente proiectului, derulate în contextul perfectării unui contract între Primăria comunei Deleni, reprezentată de primarul Vasile Zamfir și SC Ecoloc SRL Huși, al cărei administrator era Nicoleta Bordeianu, iar director Dan Bordeianu.


Comentează știrea

costy
6 august 2015
afaceri

Castiguri nelimitate part-time! Oamenii ne cauta fara incetare si deja suntem un fenomen! Aceasta oportunitate le-a mers tuturor direct la suflet! Poti si tu sa incepi acum sa castigi bani, simplu, fara batai de cap, fara sa ai niciun fel de experienta! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4317 secunde